Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

BİR DİZİ ZİYARET!

BİR DİZİ ZİYARET!

BİR DİZİ ZİYARET!

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte, Kabadüz ilçesini ziyaret ederek, bir dizi ziyaretlerde ve incelemelerde bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Kabadüz'de ilçeye yaptığı ziyarette İlçe Millî Eğitim Müdürü Hakan Uzunçakmak ve Şube Müdürü Erol Başar ile birlikte okul ziyaretlerinde bulundu. İdareci, öğretmen ve öğrencilerle buluştu. Okul idarecilerinden yürütülen ve planlanan eğitim öğretim faaliyetleri ile yapılan onarım ve tadilat çalışmalar hakkında bilgi alan Müdür Vargeloğlu, öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek öğrencilerle yakından ilgilenen ve derslerine katılan Vargeloğlu, "Hayallerinizi gerçekleştirebilmeniz konusunda bizim yapabileceğimiz bir şey var mı?" diye sorarken, planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Okul ziyaretlerinde maske, mesafe ve temizlik konularında dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili hatırlatmalarda bulunan Vargeloğlu, salgının önlenmesi kapsamında Bakanlığın yazılı olarak paylaştığı okullarda alınması gereken önlemler, dikkat edilmesi gereken hususlarla ilgili gerekli titizliğin gösterilmesinin önemini vurguladı.

İlçe ziyaretinde Belediye Başkanı Yener Kaya'yı ziyaret eden Müdür Vargeloğlu, ilçenin eğitim öğretim durumu ve planlanan güçlendirme çalışmaları konusunda fikir alışverişinde bulundu. Başkan Kaya, Vargeloğlu’na ziyaretleri için teşekkür etti.

Ardından sahada incelemelerde bulunan Vargeloğlu, Belediye Başkanı Yener Kaya ve beraberindeki heyet, deprem güçlendirme çalışmaları devam eden Kabadüz Çok Programlı Anadolu Lisesi binasında yürütülen çalışmaları yerinde gördü. Okulun bahçesine yapılması planlanan spor salonu ve halı sahanın yapılacağı alanla ilgili fikir alışverişinde bulunuldu. Planlanan proje çalışması incelendi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Cuma 17.8 ° / 9.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı