Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

BİLİM FUARININ AÇILIŞI YAPILDI

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından düzenlenen TÜBİTAK-4006 bilim fuarının açılışı yapıldı.

Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından düzenlenen "TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının" açılışı gerçekleştirildi.

Düzenlenen açılış törenine Altınordu İlçe Kaymakamı Erkan Karahan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Altınordu Belediye Başkan Yardımcısı İsa Hitaloğlu, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Kaymakam Karahan, konuşmasında TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının düzenlemesinde emeği geçen öğrenci, öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik etti. Karahan’ın açılış konuşmasının ardından kurdele kesim töreniyle birlikte protokol üyeleri ve konuklar fuar sergi alanını ziyaret etmeye başladılar. Kaymakam Karahan, öğrencilerin sergiledikleri projeleri inceleyip öğrencilerden yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gün boyu açık olan sergi öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar tarafından ziyaret edildi.

Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, “Özel eğitim öğrencileri tarafından ilçemizde ve ilimizde ilk kez gerçekleştirilen TÜBİTAK-4006 Bilim Fuarının hazırlanmasında emeği geçen özel öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve okul yöneticilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.

Haber: Furkan TOMAKİN



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli