Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

BEKLENEN ATAMA GELDİ

BEKLENEN ATAMA GELDİ

 

 

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin; “Genç dinamik ve çalışkan mesai arkadaşım Selman Altaş Altınordu İlçe Başkanlığı’nı layıkı ile yapacaktır.” Dedi.

 

Bir süre önce istifa eden Altınordu İlçe Başkanlığı ve Gölköy İlçe Başkanlığının atamaları yapıldı. AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin ile birlikte Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında, Teşkilat Başkan Erkan Kandemir’in elinden Altınordu İlçe Başkanlığı’na Selman Altaş, Gölköy İlçe Başkanlığına Yaşar Yılmaz atanmak üzere yetki belgelerini aldı. Altınordu’dan İlçe Başkan adayı olarak Hacı Kemal Çelenk, Semih Tezcan ve Selman Altaş çağrıldı.

 

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN ZİRVESİNDE

AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, “Bilindiği gibi bir süre önce istifa ile boşalan Altınordu ve Gölköy İlçe Başkanlığı için Altınordu’dan 14, Gölköy’den 14 aday adayı arkadaşımız İlçe Başkanlığı olabilmek için müracaatta bulunmuşlardı. Müracaat eden sayıya bakıldığında AK Parti’nin Türkiye’nin zirvesinde olduğunun umudun ve yeniden büyük Türkiye'nin adı olduğunun göstergesidir. İlk defa böyle yoğun bir müracaat sayısı ile partimize ve Liderimize teveccühün olduğunu görmek bizleri ziyadesi ile memnun etmektedir. İlçe Başkanlığına müracaat eden her bir arkadaşımızın bu görevleri hakkıyla yapacağına inanıyorum, Genel merkez teşkilat Başkanlığımızın gerek temayül yoklamaları gerekse saha çalışmaları neticesinde 1 arkadaşımıza görev verildi.” dedi.

 

ALTINORDU TEŞKİLATI PARMAKLA GÖSTERİLECEK BİR TEŞKİLAT OLACAKTIR

Başkan Tomakin, Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş’a başarılar dileyerek, “Selman kardeşim 1 yıldır İl Yönetiminde, İl Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanlığımızı başarı ile yürütüyordu, bugüne kadar yapmış olduğu değerli katkıları için teşekkür ediyorum. Şimdi görev değişikliği ile Altınordu İlçe Başkanlığı gibi sorumluluğu ağır olan kutlu bir davanın başka biriminde görev yapacak, Selman Kardeşim bu görevi de samimiyet ve tevazu ile bi hakkın yerine getireceğine yürekten inanıyorum, AK Parti‘nin bayrağını daima dalgalandıracak. Altınordu teşkilatını bulunduğu yerden daha fazla katkı vererek Ordu’da ve Karadeniz’de parmakla gösterilecek bir teşkilat yapacağına inanıyor, Allah cc.’dan kendilerine muvaffakiyetler diliyorum, Allah cc. Yar ve yardımcısı olsun” dedi.

 

SELMAN ALTAŞ AK PARTİ BİR DÜNYA GÖNÜL'E GİREBİLMENİN ADIDIR.

Altınordu İlçe Başkanlığına atanan Selman Altaş, yaptığı konuşmada “AK Parti bir dünya gönüle girebilmenin adıdır. Bu kutlu davada büyüklerimiz uygun gördüler bizi millete hizmet yolunda Altınordu’ya Başkan olarak görevlendirdiler. Tarafımıza hangi görev verilirse verilsin, kutsaldır, onurludur, gururludur. İnşallah hep birlikte Altınordu’lu hemşehrilerimizi de yanımıza alarak, tarafıma tevdi edilen ulvi bir görev olan İlçe Başkanlığını onurla gururla, aşkla çalışarak başarıdan başarıya koşacağız . El birliği ile üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir iş yok.” dedi.

SELMAN ALTAŞ KİMDİR

1985 yılında Ordu’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Ordu'da tamamladı. Ordu Üniversitesi Deniz Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu. 6. olagan İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Ordu’nun istihdam sağlayan kuruluşlarından Altaş Şirketler Grubu eğitim bölümünün yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. İyi derecede ingilizce bilen Altaş, evli ve 1 çocuk babasıdır. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Cumartesi 18 ° / 9.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 17 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.3 ° / 8.8 ° Güneşli