Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAYAN YAVUZ GÜRGENTEPE’DE

BAYAN YAVUZ GÜRGENTEPE’DE

 

 

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında ilçelerde yaptığı sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını  bugün Gürgentepe İlçesi ile devam ettirdi. 

Gürgentepe ilçesindeki programına ilk olarak Şehit Fatih Kaplan Anaokulunu ziyaretle başlayan Bayan Yavuz, burada minik öğrencilerle yakından ilgilendi, onlarla sohbet etti ve  minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. 

Daha sonra İlçenin Hasancık mahallesinde  ikamet eden şehit Şakir Demir'in ailesine ziyarette bulunan Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, 1992 yılında Elazığ’ın Alacakaya ilçesinde şehit olan Jandarma Er Şakir Demir’in annesi Nazmiye  ile babası Murat Demir le bir süre sohbet ederek, "Her zaman siz değerli şehit ailelerimizin yanındayız. Sizlere çok şey borçluyuz” diyerek, birkez daha ailenin acılarını paylaştı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımıyla yaşamını sürdüren Gülcihan Çayan’ı da ziyaret eden Bayan Yavuz, eşi vefat eden ve 2 çocuğuyla yaşayan 41 yaşındaki Gülcihan Çayan’a bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

Bayan Yavuz, son ziyaretini 27 yaşındaki zihinsel engelli Salih Belen'in ailesine gerçekleştirdi. Gölköy-Gürgentepe yolu üzeri Gülbelen mevkisinde araçlara el sallayan ve İlçe Kaymakamı Nursel Özdemir tarafından  kendisine özel bekleme alanı yaptırılan Salih Belen Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’u görünce mutluluğunu gizleyemedi. Aileyle yakından ilgilenen Bayan Yavuz, "Ne zaman istersenin bizi arayabilirsiniz. Kapımız sizlere her zaman açıktır” dedi.

İlçenin kadın esnaflarını da kendi işyerlerinde ziyaret eden Bayan Yavuz, bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundu.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, Gürgentepe  İlçe programı kapsamında  muhtar eşleriyle de biraraya geldi. İlçenin merkez ve köylerinden gelen muhtar eşleriyle öğle yemeğinde bulunan Bayan Yavuz, talepleri dinlerken, muhtar eşleri ise gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla Bayan Yavuz’a teşekkürlerini sundular.

Haber: Cemil ORDU



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false