Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

BAŞKANLAR BULUŞTU

BAŞKANLAR BULUŞTU

31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı seçilen Cumhuriyet Halk Partili (CHP), Altınordu, Çamaş, Gürgentepe ve Kabataş Belediye Başkanları bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Ordu’da 4 belediyeyi kazandı.

CHP'li ilçe belediye başkanları Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe'nin ev sahipliğinde Altınordu Belediye Başkanlık makamında bir araya geldi. 

Belediye başkanlarını makamında ağırlayan Ulaş Tepe, “Çamaş Belediye Başkanımız Leyla Çıtır, Gürgentepe Belediye Başkanımız Cemil Coşkun ve Kabataş Belediye Başkanımız Bülent Güney ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırladık. Nazik hayırlı olsun ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Dayanışma ruhu içerisinde halkımıza hizmet götürmek için birlikte çalışacağız” ifadelerine yer verdi. 

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Çamaş Belediye Başkanı Leyla Çıtır, Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun ve Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney’in katıldığı buluşmada, ilçe belediyelerinde başlayan dönüşümün hizmetle buluşacağı, birlik beraberlik içinde güçlü belediyeler için çalışacakları vurgusu yapıldı. 

Buluşmanın sonunda, CHP'li belediye başkanları hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. 

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 15.8 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı