Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN ANKARA MESAİSİ

BAŞKAN TEPE’DEN YOĞUN ANKARA MESAİSİ



Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi programına katılmak üzere dün Ankara'ya giden Belediye Başkanımız Ulaş Tepe, yoğun bir Ankara mesaisi yaptı. TBMM’de milletvekilleri ile görüşmelerde bulunan Tepe, ilçenin sorunlarını ele aldı.

GÜNDÜZ MESAİSİ VEKİLLERLE

Ankara’ya iner inmez soluğu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde alan Başkan Tepe, milletvekilleri ile bir araya geldi. İlk önce MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’la görüşen Başkan Tepe, ardından AKP Ordu milletvekilleri Sn. Opr. Dr. Şenel Yediyıldız ve Sn. Ergün Taşçı’yla Gülyalı’daki çalışmalar ve sorunlar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Başkan Tepe’nin TBMM’deki son görüşmesi CHP Giresun Milletvekili Sn. Necati Tığlı’yla oldu ve akabinde Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen CHP Grup Toplantısına da katıldı.

GECE MESAİSİ BELEDİYE BAŞKANLARIYLA

Başkan Tepe’nin gece mesaisi belediye başkanlarıyla gerçekleşti. Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in ev sahipliğinde Sosyal Demokrat Belediyeler Birliği (SODEM) Yönetim Kurulu Olağan Toplantısına misafir olarak katılan Tepe, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sn. Seyit Torun, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Tunç Soyer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Zeydan Karalar, Bolu Belediye Başkanı Sn. Tanju Özcan, Sarıyer Belediye Başkanı Sn. Şükrü Genç, Kartal Belediye Başkanı Sn. Gökhan Yüksel gibi önemli isimlerle görüşmelerde bulundu.

BAŞKAN TEPE’DEN “BİRLİKTE ORDU’YUZ” VURGUSU

Her platformda 31 Mart sonrasında oy veren vermeyen bütün kesimlerin belediye başkanı olduğunu söyleyen ve bunu samimiyetle uygulayan Başkan Tepe, dünkü ziyaretlerinde parti ayrımı yapmaksızın bütün vekillerle bir araya gelmeye gayret gösterdi. Gülyalı’nın sorunlarının çözümü, gerçekleştirilecek projelerin önündeki engellerin ortadan kaldırılması için işlemleri bizzat takip eden Başkan Tepe bu özelliğiyle takdir toplamaya devam ediyor. Vatandaşın derdinin kutuplaşmak olmadığını belirten Başkan Tepe, “İnsanlar bizden hizmet bekliyor. Gülyalı’ya hizmet yolunda bütün kapıları çalacağız. Birlikte Ordu’yuz ve beş yıl Ordu’ya birlikte hizmet edeceğiz” dedi. Başkan Tepe’nin dünkü görüşmeleri sosyal medya hesaplarında da övgüyle paylaşıldı ve onlarca kullanıcıdan tam destek aldı.

Haber: Cemil ORDU



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false