Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR

BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR

 

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı ve Perşembe’ye doğalgaz müjdesi veren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

 

Geçtiğimiz günlerde Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin Gülyalı olarak ilk kez resmi talebi ilettiği ve Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında dile getirdiği doğalgaz konusuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’den müjdeli haber geldi. Başkan Güler, Perşembe ilçesini ziyaretinde öncelikli olarak Gülyalı ve Perşembe’ye doğalgazın getirileceğini ifade etti.

ÖNCELİKLİ İKİ İLÇE GÜLYALI VE PERŞEMBE

Gülyalı ve Perşembe’ye doğalgaz müjdesi veren Başkan Güler, “Bakanlık dönemimde Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon’a doğalgaz getirmiştik. Ünye ve Fatsa ilçelerimize de bu vesileyle dağıtım yapmıştık. Bundan sonraki hedefimiz ise Gülyalı ilçemize söz verdiğimiz gibi Perşembe ilçemize de doğalgaz getirmek olacak. Öncelikli olarak bu iki ilçemize doğalgazın kolaylığını ve konforunu tattıracağız” diye konuştu.

HEYECANLA KARŞILADI

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in açıklamalarını heyecanla karşıladığını ifade eden Başkan Tepe, “Yıllardır dile getirilen ancak hiçbir resmi başvurunun yapılmadığını gördüğümüz doğalgaz konusuyla ilgili geçtiğimiz günlerde AKSA Doğalgaz A.Ş’ye ilk resmi başvurumuzu yapmıştık. Devamında Büyükşehir Belediye Meclisi Toplantısında söz alarak konuyu dile getirmiştik. Vatandaşlarımızın beklentilerini gündeme taşıyarak ve ısrarlı bir şekilde takip ederek bu hizmeti ilçemize kavuşturacağız. Sayın bakanımıza ilgisi için Gülyalımız adına çok teşekkür ediyorum. Doğalgaz Gülyalı’ya gelene kadar bu sözün takipçisi olacağız” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Çarşamba 25.6 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı