Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN KİBAR’DAN ERDOĞAN ARICA’YA VEFA

BAŞKAN KİBAR’DAN ERDOĞAN ARICA’YA VEFA




Fatsa Şehir Stadyumunun isminin eski Milli futbolcu Erdoğan Arıca olarak değiştirilmesi konusunda gerekli girişimler başlatıldı.
   Bir süre önce İstanbul’da düzenlenen Fatsa Belediyespor’a destek gecesinde stadın isminin Erdoğan Arıca olarak değişmesi anlamında söz veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar bu sözünü yerini getirdi.
  Bugün Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar şehir stadyumunun isminin Erdoğan Arıca olarak değiştirilmesi ile ilgili yazıyı imzalayarak İlçe Kaymakamlığına sundu. İlçe Kaymakamlığına sunulan yazı Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda değerlendirilerek karara bağlanacak.


“ERDOĞAN ARICA İSMİNİN FATSA'DA YAŞATILMASI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
Yaşanan bu gelişme ile alakalı bir açıklamada bulunan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa Şehir Stadının isminin Erdoğan Arıca Stadı olarak değiştirilmesi konusunda kısa bir süre önce müjdeyi vermiştik. Bu anlamda stadımızın ismini hemşerilerimizin istediği tüm Fatsa’nın kucaklayacağı bir isme kavuşturmak istiyoruz. İsim konusunda Fatsa Belediyespor Kulübü Başkanımız Adem Bekar ve yöneticilerle yaptığımız istişare sonucu Fatsa’mızda yetişmiş, A Milli takım kaptanlığına kadar yükselmiş, 4 büyük spor kulübümüzün 2 tanesinde formasını giymiş böyle bir değerimizin mutlaka Fatsa'da isminin yaşatılması gerektiğini düşündük. Rahmetli Erdoğan Arıca hocamızı İnşallah girişimlerimiz ile birlikte Fatsa Şehir Stadının ismini Erdoğan Arıca stadı olarak değiştirmek için bugün itibari ile girişimlerimiz başlamıştır. Hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Haber: Furkan TOMAKİN
 


 

 

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false