Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

BAŞKAN GÜLER AYBASTI’DA

BAŞKAN GÜLER AYBASTI’DA

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu ilinin 19 ilçesine tek tek ziyaretler gerçekleştirerek yapılan ve yapılması planlanan çalışmaları bizzat yerinde inceliyor.

Gerçekleştirilen ziyaretlere bir yenisini daha ekleyerek Aybastı ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Güler, Büyükşehir Belediyesinin bütün teknik ekibini ilçede seferber etti. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e incelemeler esnasında Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan eşlik ederek ilçe hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

“NİSAN AYINDAN SONRA ORDU BAMBAŞKA BİR ŞEHİR OLACAK”

Daha yaşanabilir bir Ordu için çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyleyen Başkan Güler, “İlçe ziyaretlerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyemizin bütün teknik ekibiyle birlikte Aybastı ilçemizi ziyaret ettik. Belediye Başkanımız Beytullah Bey de bizlere eşlik etti. Böylelikle yapılan ve yapılacak olan çalışmalarımızı yerinde inceleme fırsatı bulduk. Vatandaşlarımız ve muhtarlarımız ile bir araya gelerek taleplerini dinledik. Ordu’muzu tüm ilçeleriyle daha yaşanabilir bir hale getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Nisan ayından sonra Ordu bambaşka bir şehir olacak” dedi. Haber: Soner ÖZDEMİR

 



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false