Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

BAŞKAN DEMİRCİ START VERDİ

BAŞKAN DEMİRCİ START VERDİ

Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci İlçe`de hizmet veren Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini ziyaret etti.

Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Akkuş Belediye Başkan Adayı İsa Demirci İlçe'de hizmet veren Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini ziyaret etti. 

Oda ve STK Başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Demirci, Akkuş için yeni bir dönemin startını verdiklerine değinerek, yapılması planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Ziraat Odası Başkanlığını ziyaret ederek seçim startını veren Başkan Demirci, sırasıyla Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi, MYO Derneği ve Muhtarlar Derneğini de ziyaret ederek Oda Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle buluştu.

"Seçim startını bereketli bir dönem geçmesi dileği ile Ziraat Odamızdan başlatıyoruz" diyen Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı İsa Demirci: "Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle 20 Ocak tarihinde Ordumuzda yapılan 'Aday Tanıtım Toplantısında' ismimiz yeniden Akkuş Belediye Başkan adayı olarak açıklandı. Seçim startını bereketli bir dönem geçmesi dileği ile Ziraat Odamızdan başlatıyoruz. Biz geçtiğimiz dönemde ilçemizde acil yapılması gereken sorunların aşağı yukarı hepsine el attık. Birçok konuda çözüm aldık, neticelendirdik, devam eden yatırımlarımız var, inşallah onlarda bu yıl sonuna kadar tamamlandığı zaman ilçemizdeki kamu yatırımların acil olanları bitmiş olacak.” Dedi.

 

"YENİ BİR DÖNEM, YENİ BİR BAŞLANGIÇ"

Muhtarlarla bir araya gelen Başkan Demirci, "Göreve geldiğimiz 30 Marttan bu zamana birlikte çalıştık, birlikte ağladık, birlikte güldük" diyerek konuşmasında şunlara yer verdi: "Bir dönemi hep birlikte geride bırakıyoruz. dolayısıyla yeni bir dönem, yeni bir başlangıç. Öncelikle 31 Mart seçimlerinin memleketimize hayırlı uğurlu olmasını, milletimiz için hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Sn. Cumhurbaşkanımızın ve siyasi büyüklerimizin taktirleriyle bir dönem daha Akkuş için Ak Partimizin adayı olarak ismim açıklandı. ben özellikle bize güvenen siyasi büyüklerimize başta Sn. Cumhurbaşkanımız olmak üzere, siyasi büyüklerimize teşekkür ediyoruz, onların güvenine laik olmaya çalışacağız. Akkuşumuzda göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, 'muhtar arkadaşlarımız bizim en yakın çalışma arkadaşlarımız' dedik ve birlikte güzel işler yaptığımıza inanıyoruz.” Diye konuştu.

 

"AKKUŞ'TA ALT YAPI TAMAMLANDI YENİ DÖNEM ÜST YAPI OLACAK"

Başkan Demirci, “Bu saatten sonra yapacağımız bütün çalışmalar üst yapıda olacak. Dolayısıyla yeni dönem bizlere nasip olursa, kalan bu üst yapıyı da halledip insanlarımızın imdadına yetişmiş oluruz. İlçe merkezimize bu zaman ekibimizle, teşkilatımızla ve milletvekillerimizle beraber ilçemize çok güzel yatırımlar kazandırdık. Gelecek dönem yeni projeleri halkımızın önüne koyacağız. İnsanlarımızın refahına, mutluluğuna, insanlarımızın ekonomisine katkı sağlayacak projeler üretimi konusunda da ciddi çalışmalarımız var. Teşkilatımız, ekibimizle birlikte insanlarımızın zihninde uzun yıllar hatırlanmak istiyoruz, insanlarımız bizleri yaptıklarımızla ansın istiyoruz.” Dedi. 

  HABER MERKEZİ



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false