Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AV KOMİSYONU TOPLANDI

AV KOMİSYONU TOPLANDI

 

 

4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’nun 3.maddesi gereğince; 2020-2021 Av Dönemi Fatsa İlçe Av Komisyonu Toplantısı Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran başkanlığında yapıldı.

24 Ocak 2020 Cuma günü saat 11.00’de Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Fatsa Kaymakamı Ömer Lütfi Yaran’ın yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Musa Ünsal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Saygın Atinkaya, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şefi Saygın Yıldırım, Fatsa Orman İşletme Şefi Sevil Şen, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Vekili Salim Sadan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Vekili Paşa Ali Kangel, Fatsa Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Kızılkaya, Fatsa Avcılar ve Atıcılar Spor Kulubü Derneği Başkanı İsmet Tahir Özdemir, Fatsa Avcılar ve Atıcılar Okçular ve Amatör Balıkçılar Derneği Başkanı Cemal Pekbüyük ve Avcı Üye Yunus Aşan Doğrul katıldı.

Toplantıda, Fatsa’nın idari sınırları içerisinde av hayvanlarının korunması, yabani hayvanların üreme süreleri, genel ve devlet avlakları, ava kapatılan avlaklar, yaban hayatı yerleştirme sahaları, 2020-2021 av sezonu öncesi doğaya yeniden yaban hayatı yerleştirme faaliyetleri, avcıların avlanma ile ilgili dikkat etmeleri gereken hususlar, usulsüz avlanma ile ilgili yapılacak idari ve cezai işlemler konuları görüşüldü ve bu doğrultuda kararlar alındı. Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false