Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

ATİLA ŞAHİN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

ATİLA ŞAHİN, ADAYLIĞINI AÇIKLADI

 

 

CHP Ordu İl eski Başkanı Avukat Atila Şahin Pazar günü yapılacak olan CHP Ordu İl Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıkladı.

 

CHP Ordu İl Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Avukat Atila Şahin şu açıklamalarda bulundu:

 

“Hepimizin bildiği üzere; demokrasinin ayaklar atlına alındığı, genç işsizliğin tavan yaptığı, adaletin yok sayıldığı çok zor bir dönemden geçmekteyiz. Bu adını bilmediğimiz tek adam rejiminde asıl yük demokrasiye gönül vermiş biz Cumhuriyet Halk Partililere düşmektedir. ‘Adaletsiz rejimi, adaletle yıkınız. Alkışlar önüne kansız elle çıkınız’ demişti Gandi. Evet bir hukukçu olarak üzülerek ifade etmek isterim ki adaleti mumla aradığımız bir dönemden geçiyoruz. Ancak bu düzeni değiştirecek ve yeniden adaleti tesis edecek tek siyasal kurum Cumhuriyet Halk Partisidir.  Bizler demokrasiyi yaşatmaya devam ediyoruz ve hep birlikte devam edeceğiz. Omuz omuza, yürek yüreğe ve ortak akılla bir ve beraber yürüme zamanıdır.”

 

“HER ZAMAN ORTAK AKLA İNANDIM”

Her zaman birlikte düşünmeye, birlikte karar vermeye ve ortak akla inandığını söyleyen Avukat Atila Şahin, “Özümsediğim parti ilkelerimiz doğrultusunda yaşadım ve hiç kimseye yaslanmadan, birisi ya da birilerinin yönlendirmesi olmadan, her zaman sadece siz değerli partililerimizden talep ederek ve sadece partililerimizin feraseti ve tercihi ile partimin her kademesinde onurla ve gururla göğsüm kabararak görev yaptım. Ulu önder Atatürk’ten aldığımız en değerli miras olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerindeki görevleri bana layık gören siz değerli partililerimize minnettarım. Atatürk’ün dediği gibi; özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir.” Dedi.

 

“İL BAŞKANLIĞINA TALİBİM”

İl örgütünü, partiyi daha da ileriye taşımak inanç ve isteği doğrultusunda CHP il başkanlığı görevine talip olduğunu ifade eden Avukat Atila Şahin, “30 yılı aşkın süredir üyesi olduğum, her kademesinde hiçbir şahsi ikbal beklentisi olmaksızın şevkle ve arzuyla çalıştığım partimin vereceği her türlü görev benim için bir onurdur, başımın üstündedir. Bugüne kadar Cumhuriyet Halk Partisinin belediye meclis üyeliği, il-ilçe yönetim kurulu üyeliği, ilçe başkanlığı, milletvekili adaylığı, il başkanlığı gibi her parti üyesinin onur ve gurur duyacağı her türlü parti kademesinde siz değerli partililerimizin teveccühü ve görevlendirmesi üzerine bulunmuş olmak dahi bir partili olarak şahsım adına en üst seviyede bir görev ve mutluluktur.” Diyerek adaylığını açıkladı.

 

 

“GENÇLERLE İLGİLİ PROJELERİM VAR”

Gençlerle ilgili projelerinden bahseden Avukat Atila Şahin, “Eğer değerli partililerimiz tarafından bu görev bana verilirse; daha önceki başkanlığım döneminde tıpkı içinde bulunduğumuz bu binayı partimize kazandırdığımız gibi, yeni projelerle bu sefer özellikle de gençlerle ilgili önemli projelerimizin olduğunu ve bunları hayata geçireceğimizi belirtmek isterim. Atatürk’ün de işaret ettiği üzere; ‘Benim bütün ümidim gençliktedir’” dedi.

 

“İLKELERİMİZDEN BİRİ DEVRİMCİLİKTİR”

CHP’nin ilkelerinden birinin devrimcilik olduğunu hatırlatan Avukat Atila Şahin, “Devrimcilik değişim demektir. Bugüne kadar yaptığımız eylemlerle değişim konusunda kurumsal olarak önemli işlere imza attığımızı düşünüyorum. Bunu devam ettirmek için mücadelemize devam edeceğiz. Bu noktada Sokrates’in bir sözü aklıma geldi. ‘Değişimin sırrı, eski ile savaşmak değil, tüm enerjini yeniyi inşa etmeye odaklanmaktır.’ Daha önce görev yaptığım süreler boyunca asla kavgacı bir tutum izlemedim, hep ileriye odaklandım. Bundan sonra da bu anlayışı devam ettireceğim.” Dedi.

 

Avukat Atila Şahin son olarak, “Pazar günkü seçimde de sonuç ne olursa olsun, Partimin, il yönetiminin, ilçe yönetiminin bir parti üyesi olarak bana tevdi edeceği her türlü görevi yerine getireceğimi huzurunuzda açık yüreklilikle taahhüt ediyorum. Çünkü bundan sonra hep birlikte odaklandığımız konu Cumhuriyet Halk Partisi olarak iktidara yürümektir. Cumhuriyet Halk Partisinin yapılacak ilk genel seçimlerde iktidara yürüyeceğinden en ufak bir kuşkum yok. Yapılacak iş çalışmak, çalışmak ve daha çok çalışmaktır.” Diyerek adaylık açıklamasını bitirdi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı