Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ARALIKSIZ ZİYARET

ARALIKSIZ ZİYARET

Vali Muammer Erol, hane ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.


Vali Muammer Erol, hane ziyaretleri kapsamında şehit aileleri, gaziler ve engelli aileleriyle bir araya geldi.

Başta şehit, gazi ve engelli aileleri olmak üzere yardıma muhtaç kişileri evlerinde ziyaret ederek, durumlarını yakından gören Vali Muammer Erol, özel gereksinimli 6 yaşındaki Gözde Çağan, 41 yaşındaki Nilüfer Gökbayrak ve 25 yaşındaki Serkan Kılıç’ı evlerinde ziyaret etti.

Beraberinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’ın da bulunduğu ziyaret kapsamında, ailenin sağlık ve ekonomik durumu hakkında bilgi alan Vali Muammer Erol, ailelerle bir süre sohbet ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünce gerekli desteklerin sağlandığı aileler, Vali Muammer Erol’a ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ileterek, talep ve isteklerini dile getirdiler.

Aileler tarafından dile getirilen taleplerin yerine getirilmesi için ilgili kurum müdürlerine talimat veren Vali Muammer Erol, engelli ailelerinin yanı sıra şehit ve gazi aileleriyle de bir araya geldi.

Vali Muammer Erol, hane ziyaretleri kapsamında 15.04.1995 tarihinde Bitlis Mutki’de bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Gazi Nurettin Korkmaz, 17.01.1988 tarihinde Çorum’da görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan Polis Memuru Turgut Ekiz’in eşi Hanife Ekiz, 02.08.1961 yılında İstanbul ilinde görevi sırasında geçirdiği trafik kazası sonucu şehit olan İstihkam Kıdemli Başçavuş Osman Çakmak’ın eşi Zeliha Çakmak ve 10.04.1996 yılında Kuzey Irak'ta bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanan Gazi Recep Evli ve ailesini ziyaret etti.

Vali Muammer Erol, ziyaret ettiği ailelerin yaklaşan Ramazan Bayramlarını da kutlayarak, “Bize düşen bir görev olduğunda yerine getirmeye hazırız” diye konuştu.

Şehit ve gazi aileleriyle yakından ilgilenen Vali Muammer Erol, taleplerini de dinleyerek, ihtiyacının olup olmadığını sordu.

Ziyaret edilen şehit ve gazi aileleri, Vali Muammer Erol’a teşekkür ederek, “Devletimizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Bayram öncesi ziyaret etmeniz bizleri ayrıca mutlu etti. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin ” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu