Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ANLAMLI İFTAR!

ANLAMLI İFTAR!

Hafızlar ve Hayırsever İş İnsanları Kız Kur'an Kursu Binasının Açılışı öncesi İftarda buluştu.

Ordu İlim ve Hizmet Vakfı tarafından Ordu İl Müftülüğü ile yapılan protokolle Altınordu İlçe Müftülüğüne vakfedilen 9 katlı ve 100 yatak kapasiteli olan hizmet binası yaklaşık 1.5 yıl önce ilimizde eğitim gören kız Kur'an Kursu Öğrencileri için bağışlanmıştı.

İçerisindeki tadilat ve tezyinatı tamamlanan Kur'an Kursumuzda ilk defa öğrenciler ve kursun tamamlanması noktasında hayırda yarışan iş insanları İftarda buluştu.

İftar programı İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek, İl Müftü Yardımcısı Alim Yaya, Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez, hayırseverler ve hafız kız öğrencilerin katılımıyla Mustafa Yılmaz Bölge Yatılı Kız Kur'an kursunda gerçekleştirildi.

Emekli din görevlisi Mehmet Şahin'in okuduğu akşam ezanının ardından iftar yemeği yenerek İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek tarafından dualar edildi. 

Yapılan duanın akabinde Altınordu İlçe Müftüsü Abdullah Söylemez konuşma yaparak “Mevcut binanın bu noktaya gelmesinde başta İl Müftümüze, emek harcayan hayır yarışında bulunan ve hayrını gizleyen çok kıymetli siz iş insanlarımıza hayır sahiplerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Program, inşası tamamlanan binanın ziyareti ve kılınan akşam namazı ile son buldu.

Haber Merkezi



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu