Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AMATÖRDEN VALİ YAVUZ’A TEŞEKKÜR

AMATÖRDEN VALİ YAVUZ’A TEŞEKKÜR

 

Altınordu ilçesinde faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin temsilcileri Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Amatör spor kulüplerinin temsilcileri, Karşıyaka Spor Tesisleri yerleşkesine kulüplerin istifade edebileceği 11 adet soyunma odasının yapımından dolayı Vali Seddar Yavuz’a teşekkür ettiler.

Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Temsilcisi Ali Osman Osma ile birlikte Vali Seddar Yavuz’u ziyaret eden amatör spor kulüpleri temsilcileri, soyunma odalarının yapımının amatör spor kulüplerinin çok büyük bir ihtiyacını giderdiğini söylediler.

“Bu hizmetten dolayı amatör spor kulüpleri olarak sizlere minnettarız” diyen amatör spor kulüpleri temsilcileri, “Bizlere her konuda çok yardımcı olursunuz. Bu soyunma odalarına çok ihtiyacımız vardı. Yapımı konusunda sizlerden müteaddit defalar talebimiz olmuştu. Sizler de sağolun bizleri düşünerek güzel bir proje hazırlattınız. Kaynak oluşturdunuz ve ihalesini de yapmak suretiyle bizlere güzel bir tesis kazandırmış oldunuz. Amatör spor camiası olarak sizlere çok teşekkür ediyoruz. İnanın bu tesis bizim için çok kıymetli, çok değerlidir. Ordu’daki amatör spor kulüplerinin böylesine önemli bir ihtiyacını giderdiğiniz için sizlere gerçekten minnettarız. Biz, sizleri amatör sporun dostu bir vali olarak görüyoruz. Bizlerin her sorunu ve sıkıntısı ile yakından ilgileniyorsunuz. Size ne kadar teşekkür etsek azdır” diye konuştular.

Amatör spor kulüplerinin önemli bir ihtiyacını gidermekten dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Vali Seddar Yavuz, “Amatör spor kulüplerimiz ile yaptığım toplantılarda veya onların bizleri ziyaretlerinde, Altınordu ilçemizde bulunan Karşıyaka Spor Tesislerinde yapılan müsabakalarda ve antrenmanlarda, amatör spor kulüplerinin istifade edebileceği soyunma odalarının yetersiz olduğu, amatör kulüplerin ihtiyacı olan müstakil soyunma-giyinme odalarının olmadığı, bundan dolayı da amatör spor kulüplerinin faaliyetlerini sürdürmelerinde zorluklar ve sıkıntılar yaşadığı, ifade edilmişti.  Amatör spor kulüplerimizin bu haklı taleplerini yerine getirmek için bir çözüm arayışı içerisine girdik. Valiliğime bağlı Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına talimat vererek, Karşıyaka Spor Tesisleri yerleşkesi içerisindeki boş alana soyunma odaları projesini hazırlattım. Proje hazırlandıktan sonra yapım işi için gerekli olan ödeneği Spor Toto Teşkilatından sağladık. Ödenek geldikten sonra da ihalesini yaparak, hızlıca yapımına başladık. Amatör spor kulüplerimizin önemli bir ihtiyacını karşılayacak olan bu tesisin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bundan sonra amatör sporcularımız Karşıyaka tesislerinde daha rahat ve sağlıklı bir ortamda spor yapma imkanı bulacaklar. Biz, gençlerimize çok önem veriyoruz. Gençlerimiz yeter ki sporla, sanatla, kültürle iştigal etsinler. Devlet olarak, biz onların yanındayız. Her türlü ihtiyaçlarını gidermek için de elimizden geleni yaptık, yapacağız.  Ayrıca, Karşıyaka Spor Tesisleri yerleşkesine soyunma odalarının yapımı konusunda süreci bizler adına takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mustafa Genç’e de teşekkür ediyorum” dedi. Haber Merkezi



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false