Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AMATÖR LİGLER SEZONU AÇILDI

AMATÖR LİGLER SEZONU AÇILDI

Vali Seddar Yavuz, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) İl Temsilciliği ve Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) tarafından düzenlenen Amatör Ligler Sezon Açılış Törenine katıldı.

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski futbolcu Ferhat Kurt’un isminin verildiği 2019-2020 Ordu Amatör Ligler Sezonu, Altınordu ilçesi Karşıyaka Mahallesi’ndeki spor tesislerinde gerçekleştirilen törenle start aldı. 

 

2019-2020 Ordu Amatör Ligler Ferhat Kurt Sezonu açılış töreninde bir konuşma yapan Vali Seddar Yavuz, “Bugün, 2019-2020 amatör liglerin başlangıcını yapıyoruz. Bu vesileyle tüm sporcularımıza amatör kulüplerimize başarılı bir sezon diliyorum. Göreve başladığımız andan itibaren amatör spor kulüplerinin sorun ve ihtiyaçları ile yakından ilgilendik. Karşıyaka spor tesislerinde kulüplerimizin bina ihtiyacı vardı. Bu ihtiyacı bana ilettiler. Amatör spor kulüplerimiz için çok önemli bir ihtiyacı olan binaların yapımı için son aşamaya geldik. 20 Kasım 2019 tarihi itibariyle ihalesini yapıyoruz. Her biri 70 metrekare olan 14 adet binayı yaparak, amatör spor kulüplerimize teslim edeceğiz.  Böylelikle sporcularımız, gençlerimiz araçta soyunup, giyinmek zorunda kalmayacaklar. O nahoş görüntüleri ortadan kaldıracağız. 14 adet kulüp binasının yanında 2 adet hakem soyunma odası, 1 adet stad amiri odası, bay-bayan ve engelli seyirciler için ayrı WC’ler de yapacağız. Tüm bu tesisler, Ordu Valisi olarak amatör spor kulüplerine benim hediyem olacak” diye konuştu.

 

Konuşmanın ardından, Vali Seddar Yavuz’un da yer aldığı ve eski futbolculardan oluşan takımlar arasında ‘Gösteri Maçı’ yapıldı. Maçın sonunda Kahraman Mehmetçiklerimize selam gönderildi.

 

Vali Seddar Yavuz, Altınordu Belediyespor ile Gülyalı Turnasuyuspor U14 takımları arasındaki resmi müsabakanın başlama vuruşunu yaparak, 2019-2020 Ordu Amatör Ligler Ferhat Kurt Sezonunu başlatmış oldu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false