Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

ALTINORDU’NUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ!

ALTINORDU’NUN ALTINI ÜSTÜNE GETİRDİ!

Ulaş Tepe’den yoğun tempolu bayram programı.

Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, belediye başkanı sıfatıyla girdiği ilk bayramda Altınordu’nun adeta altını üstüne getirdi. 

3 günde kırsal mahalleler ağırlıklı olmak üzere toplam 18 mahalleyi ziyaret eden Başkan Tepe, Ramazan Bayramı’nın coşkusunu ve maneviyatını Altınordulu hemşehrileriyle paylaştı. 

ARİFE GÜNÜNDEN BAYRAMIN SON GÜNÜNE KADAR HER KESİMLE İÇ İÇE OLDU

Bayram ziyaretlerine arife gününden itibaren başlayan Başkan Tepe, Ordu Valiliğince düzenlenen Ordu Garnizon Şehitliği Ziyareti programına katıldı. 

Ardından bayram sürecinin sorunsuz bir şekilde geçmesi için Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler müdürlükleri bünyesinde çalışmalarını sürdüren belediye personellerini ziyaret eden ve bayramlarını tebrik eden Tepe, Ramazan’ın son iftarını Kuylu mahallesinde vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi. 

Altınordu Belediye Başkanı sıfatıyla ilk bayram namazını Yukarıtepe mahallesinde kılan ve vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Tepe, “Seçim sürecinde söz vermiştik. Altınordu Belediye Başkanı olarak ilk bayram namazımızı Yukarıtepe mahallemizde kılacaktık. Öyle de oldu. Desteğini esirgemeyen hemşehrilerimize sonsuz teşekkürler. Mahalle sakinlerimizin yanı sıra gurbetten memleketine gelen hemşehrilerimizle de bayramlaşarak hasret giderdik” dedi. 

Yukarıtepe mahallesinde başlayan bayram ziyaretlerini Saraycık, Yaraşlı, Şenköy, Yağızlı, Dikence, Örencik, Günören, Kısacık, Gökömer, Pelitli, Aydınlık, Gerce, Ortaköy, Bahariye, Hürriyet, Zafer ve Topluca mahallelerine özel ziyaretlerde bulunan Başkan Tepe, kent merkezinde de çeşitli cadde ve sokaklarda vatandaşlarla bir araya geldi. 

Yoğun geçen programlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Tepe, “Yoğun tempolu bir seçim sürecini geride bıraktık. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her kesimden yurttaşımızla muhabbetle birbirimize sarılacağız. Bayram vesilesiyle hem vatandaşlarımızla bir arada olmanın mutluluğunu paylaşıyoruz hem de seçim sürecinde verdikleri destek için kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Altınordu, 92 mahallemizle kocaman bir aile. Bu ailenin bir ferdi olarak hemşehrilerimizle bağımızı sımsıkı tutacağız. Birlik ve beraberliğimizin güçlendiği nice bayramlarda halkımızla bir arada olmayı diliyorum” dedi. 

ALTINORDU BELEDİYESİ’NİN KAPILARI BAYRAMDA HALKA AÇILDI

Bayramın ikinci günü Altınordu Belediyesi’nde halka açık bayramlaşma programı gerçekleştirildi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda belediye personeli ve meclis üyeleriyle de bayramlaşan Başkan Tepe, “Belediyemiz Altınordulu hemşehrilerimizin evidir. Bayram dolayısıyla hemşehrilerimizle evimizde de bayramlaşalım istedik. Bu kapılar her zaman vatandaşlarımıza açık olacak. Altınordu’da yaşayan her bir yurttaşımızın her gününün bayram olması için çok çalışacağız. Ziyaretleriyle bayram coşkumuzu yükselten hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu