Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

ALTINORDU’DA ‘TEPE’, DÖNEMİ!

ALTINORDU’DA ‘TEPE’, DÖNEMİ!

31 Mart yerel seçimlerinde Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, mazbatasını almasının ardından düzenlenen törenle görevi Aşkın Tören’den devraldı.

Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, görevine resmen başlamış oldu. 

CHP Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alarak Altınordu Belediye Başkanı olarak görevine başladı.

Ordu Adliyesi'nde düzenlenen törenle Altınordu İlçe Seçim Kurulu Başkanı Dr. Mesut Bilen’den mazbatasını alan Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu seçmenlerine teşekkür ederek yeni bir başlangıca hazır olduklarını belirtti.

Ulaş Tepe, “İlçe Seçim Kurulundan mazbatamızı alarak Altınordu’da değişim için göreve resmen başlıyoruz. Dur durak bilmeden Altınordu’muz için çok ama çok çalışacağız. Törende bizleri yalnız bırakmayan milletvekillerimize, il-ilçe başkan ve yöneticilerimize, parti emekçilerimize ve Altınordulu hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte başardık. Bu gurur hepimizin” dedi.

Törende CHP'li 17 Belediye Meclis Üyesi de mazbatasını teslim aldı.

Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, mazbatasını almasının ardından düzenlenen törenle belediye başkanlığı makamını Aşkın Tören’den devraldı.

Aşkın Tören, Ulaş Tepe'ye yeni görevinde başarılar dilerken, Tepe ise yürütülen demokratik seçim süreci için Tören ve ekibine teşekkür etti.

“BU BİR BAYRAK, HİZMET YARIŞIDIR”

Aşkın Tören, yaptığı açıklamada, "Bu bir bayrak, hizmet yarışıdır. Kendisi aldığı yerden çok daha ileriye taşıyacaktır. Bizler Cumhuriyet'in değerlerine inanan bir toplumuz. Altınordu'ya meclisimizle birlikte güzel hizmetler yapacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

“ARTIK BU SAATTEN SONRA HEP BERABER HİZMET EDECEĞİZ”

Görevi devralmasının ardından belediye önünde bekleyen vatandaşlara hitap eden Başkan Tepe, “Hep beraber çok güzel işler yapacağız. Yeni şeyler söyleyeceğiz. Artık bu saatten sonra hep beraber hizmet edeceğiz. 92 mahallemizin tamamını kucaklayacağız. Altınordu’nun tamamına hizmet edeceğiz. Bu saatten sonra bütün enerjimizle Altınordu’nun değişimi ve dönüşümü için çok güzel işler yapacağız. Tarafsız olarak sizlere hizmet etmeye devam edeceğim.”

Ulaş Tepe’yi Milletvekilleri Seyit Torun, Mustafa Adıgüzel, İl Başkanı Bülent Akpınar, İlçe Başkanı Bulut Gürsoy, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yalnız bırakmadı. 

Haber: Sümeyye TOMAKİN

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu