Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

ALTINORDU RENKLENİYOR

ALTINORDU RENKLENİYOR

 

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Sırrıpaşa Caddesi’nde cephe ve zemin iyileştirme projesine aralıksız devam ediyor.

50 adet binada cephe iyileştirme çalışmalarını tamamlayan ekipler, zeminde ise beton döküm çalışmalarını sürdürüyor.

19 Eylül Ortaokulu ile Tahıl Pazarı arasındaki 5.500 malanda uygulanacak proje kapsamında 98 adet binanın dış cephesi iyileştirilirken, zemin de doğal taşla kaplanacak.

 

“MAYIS AYININ SONUNA HİZMETE SUNMAYI AMAÇLIYORUZ”

 

Sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Şişman, çalışmaların Mayıs ayı sonunda tamamlanacağının müjdesini verdi. Genel Sekreter Yardımcısı Şişman, “Halk arasında Fidangör olarak bilinen Sırrıpaşa caddemiz Ordu’nun en önemli caddelerinden birisi. 500 metre uzunlukta ve 7 metre genişlikte olan bu caddede cephe ve zemin iyileştirmesi yapıyoruz. Bunları yapmadan önce ise alt yapıyı tamamen yeniledik. Çalışmalar esnasında vatandaşlarımızı mağdur etmemek için zemini halı ile kaplamıştık. Ekiplerimiz çalışmalarını özveri ile yürütüyor. Caddedeki çalışmaları Mayıs ayı sonu itibariyle tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz” dedi.

 

50 BİNANIN CEPHESİ YENİLENDİ

 

Çalışmalarını zıt yönlü sürdüren Büyükşehir Belediyesi, 98 binanın 50’sinde cephe iyileştirme çalışmalarını tamamladı. 9 binada ise çalışmalar devam ediyor.

 

Zeminde yapacağı çalışmalar için de hummalı bir çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi, toplam 842 metrelik mesafenin 580 metresinde zemin kaplaması öncesi beton dökümü gerçekleştirdi.

 

ESTETİK BİR GÖRÜNÜM ELDE EDİLECEK

 

Tabela ve reklam uygulamalarını reklam, ilan ve tanıtım yönetmeliğine uygun hale getirecek olan Büyükşehir Belediyesi, çalışmalar kapsamında klima dış ünitelerini gizleyecek, yağmur iniş borularını değiştirecek ve antenleri merkezi sistemde toplayarak estetik bir görünüm elde edecek.

 

Zemini de farklı doku ve renklerdeki doğal taşla kaplanacak olan tarihi cadde, yenilenen yüzüyle hizmete sunulacak. Haber: Furkan TOMAKİN

 

 

 



  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false
  • Pazar 17.9 ° / 9 ° false