Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

AKÇA’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

AKÇA’DAN ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, çiftçilere 50 Bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi müjdesini verdi.

50 BİN TL’YE KADAR KREDİ

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Ziraat Bankası’nın çiftçilere sıfır faizli kredi imkanı tanıdığını belirterek “Çok kıymetli çiftçilerimiz Ziraat Bankası çiftçilerimize 50 Bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi kullandırımına başlamıştır. İhtiyaç sahibi çiftçilerimiz Ziraat Bankaları aracılıyla bu kredi imkanlarından faydalanabilirler. Çiftçilerimize bu imkanı sağlayan yetkililere teşekkür ediyorum. Tarım ve hayvancılık vazgeçilmezimiz. Tüm çiftçilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

ÇKS BELGELERİNDEKİ DÖNÜME GÖRE

Yaptığı açıklamada Başkan Akça, verilecek kredinin dönüme göre hesaplanacağını ve çiftçinin bağlı bulunduğu ziraat odalarından alacakları ÇKS belgeleriyle Ziraat Bankalarına başvurabileceklerini açıkladı. Başkan Akça, Ziraat Bankasında ÇKS belgelerindeki dönüme göre puanlamada çıkan tutar kadar kredi kullandırılacağını sözlerine ekledi.

Başkan Akça, mevcut kredisi bulunan çiftçilerin ise yapılandırma yapmak istemesi durumunda senelik %6 oranla birlikte yapılandırma yapabileceklerini duyurdu. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Perşembe 17.3 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cuma 15.4 ° / 9.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° false