Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

AÇIK ARA GALİP!

AÇIK ARA GALİP!

AÇIK ARA GALİP!

 

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Ulubey ilçesinde yeniden sayılan tüm sandıklarda geçersiz oylarda Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliği geçersiz oy pusularından çoğunlukla AK Parti oylarının çıktığını söyledi. 

Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Ulubey ilçemizde yeniden sayılan tüm sandıklarda geçersiz oylarda Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeliği geçersiz oy pusularından çoğunlukla AK Parti oylarımız çıkmıştır. İYİ Parti Avukatları ve temsilcilerinin gözleri önünde açılan sandıklarda geçersiz oylardan ya hiç oy çıkmamıştır ya da 1 oy 2 oy gibi sonuca hiçbir etkisi olmayacak oylar çıkmıştır.

Ordu'da kazanılan seçim sonuçlarını hazmedemeyenler, kavga ve kaos ortamından beslenenler, millet iradesini yok saymaya çalışanlar, Ordu halkını kandırmaktan başka bir şey yapmamaktadırlar.

Ulubey oylarının yeniden sayılması göstermiştir ki; Ordu'da seçim bitmiştir. Ordu'da Dr. Mehmet Hilmi Güler bu seçimin açık ara galibidir. Sayın Bakanımızı bir kez daha tebrik ediyorum.

Birlikte yeni başarılara imza atmak için çalışmalarımıza durmadan, yorulmadan devam edeceğiz. Birlikte başardık. Birlikte kazandık” ifadelerine yer verdi.

Haber: Dilek TİRYAKİ



  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu