Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

KAR, GÜZELLİĞİYLE GELDİ

 KAR, GÜZELLİĞİYLE GELDİ

Ordu’da Boztepe’ye ilk kar yağmasıyla birlikte Ordulular da Boztepe’ye akın ederek yağın karın özlemiyle birlikte Boztepe’de karın keyfini çıkardılar.

 

UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Vatandaşların Boztepe’ye gitmek için teleferiği tercih etmeleri dolayısıyla teleferik istasyonunda uzun kuyruklar oluştu. Gün boyunca teleferiği 2600 kişi kullandı. Bu kışın kara hasret kalan Ordulular, Boztepe’de eğlenirken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Karın yağdığına en çok sevinen çocuklar ve gençler, kartopu oynayarak eğlendi.

 

KAR FESTİVALİ YAPILACAK

19 ilçe yağan kardan etkilenirken olumsuz durumların yaşanmaması için Karayolları ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere tüm imkanları seferber etti. Ayrıca her yıl yapılan Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Kabadüz Belediyesi’nin organize ettiği 15’inci Çambaşı Kar Festivali için tüm hazırlıklar tamamlandı. Vatandaşların yağan karda eğlenceli vakit geçirmeleri için düzenlenen Kar festivaline yoğun bir katılım olması bekleniyor.

 

EKİPLER 7/24 SAHADA

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada yolların trafiğe kapanmaması için ekiplerin 7/24 sahada olduğu belirtilerek 19 ilçede gerekli tedbirlerin alındığı ifade edildi.

 

GECE EKSİ DERECEYE DÜŞECEK

Kar yağışının devam etmesi beklenirken gece de hava sıcaklığı eksi dereceye düşecek. Meteorolojiden alınan bilgilere göre ayrıca bu geceden itibaren yağışlı havanın Ordu’yu terk edeceği tahmin edilirken, hava sıcaklıklarının da Cumartesi gününden itibaren mevsim normallerine çıkacağı belirtildi. Haber: Soner ÖZDEMİR



  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı