Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

5 YILLIK START VERİLDİ!

5 YILLIK START VERİLDİ!

31 Mart’ta Belediye Başkanı seçilen başkanlar mazbatalarını alarak yeni döneme merhaba dediler.

31 Mart’ta seçimden galip çıkan bazı ilçelerin belediye başkanları seçimin hemen ardından mazbatalarını alarak görevlerine başlarken bazı ilçeler de ise seçimlere yapılan itiraz süreçlerinin tamamlanmasının ardından mazbatalarını alabildi. Seçimlere yapılan itiraz süreçlerinin tamamlanmasının ardından böylelikle ilçe belediye başkanları da mazbatalarını alarak 5 yıllık yeni dönemin startını vermiş oldu. 

ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI DR. MEHMET HİLMİ GÜLER

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Dr. Mehmet Hilmi Güler, mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Seçimlerin kaybedeninin olmadığının ve kazananın Ordu olduğuna dikkat çeken Başkan Güler, “Bu seçimin kaybedeni yok, kazananı var. Ordu kazandı. Başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere halkımıza ve ittifakımıza teşekkür ediyorum. 50 yıllık çalışma hayatımdaki tecrübemle bu seçimin çok farklı bir seçim olduğunu gördük. Ama hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Ordu’muzun farkı bunu hepimiz iliklerimizde yaşayarak hissedeceğiz ve alçalmadan yükseleceğiz. Ordu bu 5 yılda bambaşka bir noktaya ulaşacak. Biz hiç kimseyi ayırmadan çalışmalarımızı yapacağız. Lafla vakit geçirmeden iş yapacağız” dedi. 

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ TEPE

CHP'den Altınordu Belediye Başkanı seçilen Ulaş Tepe, göreve başladı.

Başkan Tepe, “Bugün hemşehrilerimiz takdir etti, uygun gördüler bizleri seçtiler, tercihleri bizden yana oldu. İnşallah hemşehrilerimizin bize verdiği yetki süresince burada derdimiz kötüyü iyiye, iyiyi güzele, güzeli de mükemmele dönüştürmek için var gücümüzle, heyecanımızla, gayretimizle beraber çalışacağız."

AKKUŞ BELEDİYE BAŞKANI İSA DEMİRCİ

31 Mart Yerel Seçimlerinde güven tazeleyerek yeniden Başkan seçilen Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, mazbatasını alarak yeni 5 yıl için görevine başladı.

Geride kalan sürede Akkuş için çok önemli hizmetlere ve yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Demirci, “Geride bıraktığımız 10 yıl boyunca sadece bize oy verenlerin başkanı olmadık ve herkesi sevgiyle kucakladık. Yeni dönemimizde de aynı düsturumuzu sürdüreceğiz. Halkımızın bize olan güvenini ve teveccühünü boşa çıkarmamak için her zamankinden daha çok gayret ederek, ilçemizi daha ileri taşımak adına daha büyük özveri ile çalışmaya devam edeceğiz. Rabbim ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.”

AYBASTI BELEDİYE BAŞKANI İZZET GÜNDOĞAR

31 Mart seçimlerinde Aybastı Belediye Başkanı seçilen İzzet Gündoğar, mazbatasını alarak görevine başladı.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, “Allah’ın izni, siz değerli Aybastılı hemşehrilerimin de destek ve teveccühü ile hizmetkarı olmaya layık görüldüğüm Aybastı Belediye Başkanlığı görevime başladım.”

ÇAMAŞ BELEDİYE BAŞKANI LEYLA ÇITIR

Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Çamaş Belediye Başkanı seçilen Leyla Çıtır mazbatasını alarak görevine başladı.

ÇATALPINAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET ÖZAY

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay, mazbatasını alarak görevine başladı.

Çatalpınar Belediye Başkanı Ahmet Özay, “31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirdiğimiz Yerel Seçimler sonrası mazbatamızı aldık. Bu süreçte yol yürüdüğüm kıymetli yol arkadaşlarım ve kıymetli vatandaşlarımızın katılımları ile devir teslim töreni gerçekleştirdik. Görevi devraldığım Ahmet Türe Başkanımıza bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve bu kutsal görevi şahsıma layık gören kıymetli Çatalpınarlı vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.”

ÇAYBAŞI BELEDİYE BAŞKANI MESUT KARAYİĞİT

Çaybaşı Belediye Başkanı Yeniden Refah Partili Mesut Karayiğit, görevine resmen başladı.

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR

Fatsa Belediye Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Etem Kibar, mazbatasını aldı.

Bu seçim yarışının kazananının da yine Fatsa olduğuna inandığını belirten Başkan Kibar, “Beş yıllık görev süremiz boyunca bu şehirde her zaman samimiyeti ön planda tutmuştuk. 'Samimi olan her arkadaşımızın bizim başımızın üstünde yeri var' demiştik. Önümüzdeki beş yıllık süreç yine Fatsa'nın bir çok kamu yatırımının şehre kazandırıldığı, belediyecilik anlayışında Türkiye'de model bir belediyecilik anlayışının geliştiği, ekonomisi ile önümüzdeki on yıllık süreçte bile yapılacak tüm hizmetlerin kaynak planlanmasının yapıldığı bir belediye anlayışıyla bir beş yıl daha Allah ömür verirse şehrimize hizmet edeceğiz.”

GÖLKÖY BELEDİYE BAŞKANI FİKRİ ULUDAĞ

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Sizlerin desteği ve duaları ile ikinci kez Gölköy Belediye Başkanı seçilerek Mazbatamızı almanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu süreçte bana gösterdiğiniz destek ve güven için her birinize yürekten teşekkür ederim. Siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle, daha güzel yarınlara yürüyeceğimize inancım tamdır.”

GÜLYALI BELEDİYE BAŞKANI MEDET SİPAHİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Cumhur İttifakı Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi, mazbatasını alarak görevine başladı.

GÜRGENTEPE BELEDİYE BAŞKANI CEMİL COŞKUN

Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Gürgentepe Belediye Başkanı seçilen Cemil Coşkun, mazbatasını alarak görevine başladı. 

Gürgentepe Belediye Başkanı Cemil Coşkun, “Yaşar Şahin Başkanımıza ve Gürgentepe’mize emeği geçen tüm başkanlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu bayrağı devralmanın sorumluluğunu çok iyi biliyoruz. Halkımızın yüzünü mutlaka güldüreceğiz. Gülmek bir halk gülüyorsa gülmektir.”

KABADÜZ BELEDİYE BAŞKANI YENER KAYA

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Kabadüz Belediye Başkanı Yener Kaya, “Bismillah. Görev süremiz boyunca tevazu, samimiyet ve gayret ile el ele, gönül gönüle bu güzel İlçemizi birlikte yöneteceğiz inşallah. Bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı kıymetli dava arkadaşlarımız Meclis Üyelerimiz ve her zaman bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Allah yar ve yardımcımız olsun.”

KABATAŞ BELEDİYE BAŞKANI BÜLENT GÜNEY

Cumhuriyet Halk Partisinden (CHP) Kabataş Belediye Başkanı seçilen Bülent Güney, mazbatasını alarak göreve başladı.

Kabataş Belediye Başkanı Bülent Güney, “Her şey daha yeni başlıyor. Kabataşlı hemşehrilerimizin takdiri ile Kabataş Belediyesi'ndeki görevimize başladık. Bu zamana kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Yakup Yılmaz beyefendiye teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin.”

KORGAN BELEDİYE BAŞKANI SAİT KORGAN

İYİ Parti’den Korgan Belediye Başkanı seçilen Sait Korgan, mazbatasını alarak göreve başladı.

KUMRU BELEDİYE BAŞKANI YUSUF YALÇUVA

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, mazbatasını alarak yeni döneme başladı.

Kumru Belediye Başkanı Yusuf Yalçuva, “Emanetinizi teslim aldık. Tıpkı geçtiğimiz beş yılda olduğu gibi; ötekisi, yandaşı, sümen altı olmayan yerel yönetim anlayışımızla, yalnızca sizden aldığımız gücü, yine yalnızca sizin için kullanacağımız bir beş yıla merhaba…”

MESUDİYE BELEDİYE BAŞKANI CENGİZ KOÇYİĞİT

Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit, mazbatasını alarak görevine başladı.

Mesudiye Belediye Başkanı Cengiz Koçyiğit, “Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte hemşehrilerimizin emanetini aldık. Allah'ım ilçemize, şehrimize, memleketimize ve aziz milletimize hizmet yolunda hayırlı işler yapmayı nasip eylesin.”

PERŞEMBE BELEDİYE BAŞKANI CİHAT ALBAYRAK

31 Mart’ta Perşembe Belediye Başkanı seçilen Cihat Albayrak, mazbatasını almasının ardından görevi Mustafa Sayım Tandoğan’dan devraldı.

Babasının okuduğu duayla görevine başlayan Albayrak, “Perşembe’mize hayırlı olsun. Mazbata teslim törenimizin ardından devir teslimimizi gerçekleştirdik. Bismillah diyerek kollarımızı sıvadık. Rabbim aldığımız görevi hakkıyla yapmayı nasip etsin” dedi. 

ULUBEY BELEDİYE BAŞKANI İSA TÜRKCAN

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, mazbatasını alarak yeni dönem için görevine başladı. 

Mazbatasını alarak yeni dönem için görevine başlayan Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, “Güzel ilçemiz Ulubey'imize yeniden beş yıl daha birlikte hizmet etmek üzere mazbatamızı aldık. Tüm Ulubeylilerin Belediye Başkanı olacağıma, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman sizlerle bir arada olacağıma, daha yaşanabilir Ulubey hedefiyle gece gündüz demeden çalışacağıma söz veriyorum.” 

ÜNYE BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN TAVLI

Ünye Belediye Başkanı seçilen Hüseyin Tavlı, mazbatasını alarak görevine başladı.

İlçeyi daha güzel, yaşanır noktaya çıkaracaklarını belirten Tavlı, “Birçok projemizin takibi noktasında 5 yıllık daha vize istemiştik. Süreçte bölgemizde yapılan seçimlerde hemşehrilerimizin destek ve teveccühleri ile 5 yıllık daha vizeyi bize vermiş oldular, tevdi etmiş oldular. Hemşehrilerimizi dün nasıl mahcup etmediysek, onları utandıracak hiçbir işe bulaşmadan 7/24 esası ile sadece derdimiz Ünye, işimiz gücümüz Ünye dediğimiz andan itibaren ve bu ana kadar nasıl ki mahcup olmadan hayata geçirilmesiyle ilgili işleri çok hızlı şekilde kazandırdıysak, bundan sonra da aynı şekilde kazandıracağız.”

Özel Haber: Sümeyye TOMAKİN

 

 

 

 

 



  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 18.9 ° / 11 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 13.9 ° / 10.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu