Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

4 HANENİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ

4 HANENİN DAHA YÜZÜ GÜLDÜ

 

Ulaşım ve alt yapı faaliyetlerinde çalışmalarına her gün ivme kazandıran Gülyalı Belediyesi ekipleri birçok farklı noktada vatandaşların istekleri doğrultusunda önemli yol çalışmaları yürütüyor.

Mevcut yollarda betonlama, çakıllama ve düzenleme çalışmalarının gerçekleştirildiği mahallelerde yeni yol çalışmaları da gerçekleştiriliyor. Mustafalı Mahallesi’nin İmamlı mevkiinde gerçekleştirilen çalışmayla hanesine araç yolu bulunmayan 4 aile yola kavuştu.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, "Çalışmalarımızı birçok kişinin yaşamını kolaylaştıracak şekilde programlıyoruz. İmamlı mevkiindeki çalışmamız en az 4 hanemizin yol ihtiyacını karşılıyor. İlçemizin ulaşım alt yapısı her geçen gün güçleniyor. Bunun yanında yeni yollar açmaya, vatandaşlarımızın yaşamına katkılar sunmaya da devam ediyoruz. İstiyoruz ki kapısına araç gitmeyen ev kalmasın. Hukuki olarak şahıs arazisine girip çalışma gerçekleştirebilmemiz için muvafakatname almamız gerekiyor. Vatandaşlarımız bunu sağladıklarında hızlı bir şekilde yollarını açıyoruz" dedi. Haber: Furkan TOMAKİN

 



  • Perşembe 29.9 ° / 15.3 ° false
  • Cuma 22 ° / 11.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.1 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı