Bugün, 4 Mayıs 2024 Cumartesi

TURİSTLERLE BULUŞTURUYOR

TURİSTLERLE BULUŞTURUYOR

TURİSTLERLE BULUŞTURUYOR

 

“Plaj&Balık” lezzet tutkunlarının durağı oldu.

Ordu’nun Sakin Şehir ünvanlı Perşembe ilçesinde hizmet veren Plaj&Balık restoran, doğal güzellikleri, lezzetli mutfağı ve misafirperverliği ile ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor.

Zengin tarihi, doğal güzellikleri, lezzetli mutfağı ve misafirperverliği ile öne çıkan Ordu, eşsiz manzaralı mekanlarında yerli ve yabancı turistleri ağırlıyor. Bu kapsamda Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki Orkent A.Ş. Ordu gastronomisinin en sevilen lezzetlerini yerli ve yabancı turistlerle buluşturuyor. 

Ordu’nun Perşembe ilçesinde Dünyaca ünlü Hoynat Kuş Cenneti'ne 13, Yason Burnu'na 20 ve Ordu şehir merkezine 10 dakika mesafede bulunan “Plaj&Balık” deniz manzarası eşliğinde enfes lezzetler sunuyor. 

Doğal güzelliklerle çevrili plajda, balık keyfini yaşamak isteyenler için ideal bir mekan olan restoran, aynı zamanda kahvaltı hizmeti de sunuyor. Ordu'nun doğal ve taze ürünlerinden hazırlanan menüsüyle, zengin bir deniz ürünleri seçkisi sunan işletme, özel günlerin de vazgeçilmezi oldu. Plaj&Balık, hem yerel halkın hem de şehre gelen ziyaretçilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 

Haber: Dilek TİRYAKİ

 



  • Cumartesi 16.3 ° / 9.1 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 13.2 ° / 8.1 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazartesi 13.2 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı