Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

HER AN YANLARINDA!

HER AN YANLARINDA!

Vali Muammer Erol, hane ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere ziyaretlerini sürdürüyor.

Haftaya iki şehit ailesi ve engelli ailesini ziyaretle başlayan Vali Muammer Erol, ilk olarak Bucak mahallesinde ikamet eden 22 yaşındaki bedensel engeli bulunan Aleyna Karadağ’ı ziyaret etti. Engelli Aleyna Karadağ ve ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Erol, bir isteklerinin olup olmadığını sordu.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından gerekli yardımların yapıldığı Aleyna Karadağ ve ailesi, Vali Muammer Erol’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Ziyaretimize gelmenizle bizleri mutlu ettiniz. Allah sizlerden razı olsun” diyerek, duygularını dile getirdiler.

Vali Erol engelli aile ziyaretinin ardından 20.07.1974 tarihinde Kıbrıs Barış Harekâtında şehit düşen Astsubay Muhabere Kıdemli Başçavuş Bayram Gümüş’ün Bucak mahallesinde yaşayan eşi Muteber Gümüş’ü ziyaret etti.

Şehidimizin eşi Muteber Gümüş ve çocuklarının sağlık durumu hakkında bilgi alan Vali Erol, son ziyaretini Afganistan’ın başkenti Kabil yakınlarında helikopter kazasında şehit olan İkmal Üsteğmen Okan Melikoğlu’nun Kumbaşı mahallesinde ikamet eden ailesine yaptı.

Şehit Okan Melikoğlu’nun annesi Nebahat Melikoğlu ve aile bireylerinin hal ve hatırını soran Vali Erol, “Devletimiz tüm imkanlarıyla şehit, gazi ve engeli bulunan vatandaşlarımızın yanında. Bu konuda hiçbir şüpheniz olmasın. Başımızın tacısınız” dedi.

Vali Muammer Erol’a ziyaretlerinde Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan, Müdür Yardımcısı Gülhatun Şanlı Özkan da eşlik etti.

Haber: Sümeyye TOMAKİN



  • Pazar 20.6 ° / 11.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 18.9 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 19 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı